Danijel iz Zabranjene ljubavi danas ima 40 godina, pogledajte kako izgleda

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

GLUMCA Zorana Pribičevića Hrvati pamte po ulozi Danijela Lončara u seriji Zabranjena ljubav. Pribičević danas ima 40 godina te se rijetko može vidjeti u javnosti. Sad se pojavio na praizvedbi predstave Krešimira Butkovića, Bornin vremeplov.

Pozirao je s kolegicom, glumicom kazališta Žar ptica, Goranom Marin.

Dobio ulogu u britanskoj seriji

Inače, Pribičević je proteklih godina sve popularniji među inozemnim producentima, a to potvrđuje i činjenica da je nedavno dobio ulogu u britanskoj seriji The Good Ship Murder koju je snimio za Clapperboard Production.

Riječ je o novoj detektivsko-kriminalističkoj seriji za britanski Channel 5. Radnja serije odvija se na velikom britanskom cruiseru koji plovi Mediteranom, a Zoran igra Vlada Kozlova, ruskog akrobata na koturaljkama. Pribičević je dobio jednu od glavnih epizodnih uloga u sedmoj epizodi, a serija se već prikazuje u Velikoj Britaniji. 

Prva hrvatska sapunica

Zabranjena ljubav, prva hrvatska sapunica, krenula je s emitiranjem krajem 2004. i dogurala je do 805 epizoda prije nego što je ukinuta 2011. U svojim je počecima imala veliku gledanost, a većina glumaca iz serije nije imala glumačkog iskustva te im je to bio prvi pokušaj bavljenja glumom.

 

Pročitajte više