Sjećate se Gabriele Spanic? Ovo je ona danas

Foto: Press

GABRIELA SPANIC, meksička zvijezda koju su Hrvati upoznali kao Otimačicu u istoimenoj seriji, zahvaljujući svojim estetskim zahvatima privlači pažnju na društvenim mrežama i u 50. godini. Glumica na svom Instagramu često objavljuje slike, a mnogi su šokirani njezinim izgledom.

Prema brojnim komentarima na društvenim mrežama, ona izgleda neprepoznatljivo. Svojedobno je izjavila da žene koje pređu 40. više nemaju tako prilagodljivu kožu, čak ni onda kada se trude što više vježbati, i pojasnila je da su operacije jedini način da žene postignu mladolik izgled.

Ne skriva odlaske kirurgu

Prošle je godine u jednoj objavi označila i estetskog kirurga Luisa Atiliju Gil Pereza, koji je očito zaslužan za izgled koji je željela. Perez je u Meksiku popularan kirurg među tamošnjim poznatim osobama, a Spanic je s njim počela "surađivati" prije dvije godine.

U mladosti je bila Miss Venezuele, a danas tvrdi da joj je struk uži nego tada. Rekla je da su operacije kojima se podvrgla bile iznimno bolne, ali da je napokon zadovoljna svojim izgledom. Glumica ima sina Gabriela s biznismenom Neilom Perezom.

Pročitajte više