Sjećate se Mile Drmića? Vratio se u Supertalentu i otpjevao Tamaru Borisa Novkovića

Screenshot: Nova TV

MILE DRMIĆ, sada već legendarni natjecatelj showa Hrvatska traži zvijezdu, pojavio se u Supertalentu i četvrti put iskušao svoju sreću u hrvatskim talent-showovima.

Mile je pjevao pjesmu Tamara Borisa Novkovića, no ni ovog puta nije uspio zadiviti žiri. Martina i Davor su mu tijekom nastupa stisnuli "X", a Maja ga je pljeskanjem bodrila.

"Što ste vi u međuvremenu napravili, ako kažete da ste već tri puta pokušali, što ste napravili da ovaj četvrti put bude bolje?" upitala ga je Martina prije nastupa, a Mile je odgovorio: "Pa malo sam se popravio..."

Publiku je Milin nastup ipak oduševio, pa su ga i oni bodrili ovacijama, a u jednom trenutku su i zapjevali s njim. Ipak, Mile je na kraju dobio "X" od svih članova žirija i time je završio njegov nastup.

"Loša je bila matrica, nisam mogao vježbati pa..." pokušao se opravdati Mile.

"Publika vas voli i morate biti sretni jer ste dobili veliki aplauz i svi su pjevali s vama. Nemojte to nikad zaboraviti", poručila mu je Maja.

"Ja stječem dojam da vama nije ugodno na pozornici, a s obzirom na to da vama nije ugodno, moram vam priznati da nije ni meni. Vama naprosto ovdje nije mjesto. Vjerujte u sebe i ne dajte se više nagovoriti na ovakve stvari. Onaj tko vas je nagovorio na ovo, nije dobar", rekla mu je Martina.

Podsjećamo, Mile se proslavio nastupima u showu Hrvatska traži zvijezdu, gdje se prijavio čak tri puta. Posebno se pamti njegova izvedba pjesme Tonyja Cetinskog Nek te zagrli netko sretniji, a Tony ga je ugostio i na jednom koncertu.

Pročitajte više