Sjećate se Obamine starije kćeri? Danas gradi karijeru u Hollywoodu

Foto: Epa, Profimedia

NAJSTARIJA kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame Malia Ann Obama uspješno gradi karijeru u Hollywoodu. Nakon što je surađivala s glumcem i redateljem Donaldom Gloverom na hvaljenoj seriji Swarm, Obama će s njim raditi i na novom filmu.

Iako Glover nije otkrio o kojem se filmu radi, naglasio je da će to za 24-godišnju Maliju Ann biti prvi veliki izazov, ali ujedno i rizik.

"Ona je kći Baracka Obame. Ako snimi loš film, to će je pratiti", ponovio je Glover rečenicu koju je izrekao Maliji, ali ju je i pohvalio rekavši da ima izvrstan stil pisanja.

A kako je Malia uopće završila u Hollywoodu? Malia je odrasla u javnosti dok su njeni roditelji bili u Bijeloj kući, ali se trudila zadržati svoj privatni život dalje od medijske pažnje.

Bila je problematična

Malia je nakon srednje škole Sidwell Friends School u Washingtonu odlučila studirati na Harvardu, na kojem je i diplomirala 2021. godine. Obama je vrlo rano počela pokazivati interes za film, pa je tako bila na stažiranju u produkcijskoj kući Weinstein Company u New Yorku, a sudjelovala je i na snimanju serije Girls za HBO.

Međutim, Malia je oduvijek bila pomalo buntovna, pa se tako o njoj pisalo i na takozvanim žutim stranicama. Paparazzi su je znali fotografirati u brojnim noćnim provodima, uhvaćena je kako puši marihuanu, a snimljena je svojevremeno i na jednom festivalu na kojem se malo previše razuzdala.

Bila je dugo u vezi, a navodno i zaručena za producenta Roryja Farquharsona, ali na kraju se pokazalo da ju je Rory varao. Par je prekinuo prije tri godine, a nakon toga se Malia dugo nije pojavljivala u javnosti. Obamina kći i danas se drži podalje od očiju javnosti, a posljednji put snimili su je baš prije nekoliko dana kada je bila u New Yorku i družila se s prijateljima.

Pročitajte više