Sjećate se ovog modela iz 80-ih? Evo kako izgleda danas, u 69. godini

Foto: Profimedia/Instagram

PROŠLO je 40 godina otkad je krasila naslovnice modnih časopisa i nosila revije poznatih dizajnera, a bivši model Christie Brinkley i dalje privlači pažnju svojom figurom.

Uživa u 69. godini

Umirovljena manekenka i poduzetnica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i uživa na jahti.

"Sretna nova godina s Turks i Caicosa! Neka 2023. godina bude puna sretnih dana od izlaska do zalaska sunca", napisala je uz fotografiju, a fanovi ne prestaju komentirati njezinu figuru.

"Vraćaš li se modelingu?"

"Wow, izgledaš sjajno", "Predivna kao i uvijek", "Vraćaš li se modelingu?" i "Christie, ti nikada ne stariš", samo su neki od komentara na Instagramu, gdje ju prati više od 800 tisuća ljudi.

Inače, Christie je jednom otkrila kako svoj mladoliki izgled duguje vegetarijanstvu koje prakticira od 13. godine, a također se pridržava "dugine dijete" koja sadrži hranu u spektru duginih boja.

Podsjetimo, Christie je bila proglašena jednom od najseksepilnijih žena svijeta, a stekla je svjetsku slavu pojavivši se u izdanjima časopisa Sports Illustrated na čak tri uzastopne naslovnice, 1971., 1980. i 1981.

Ne staje s radom

Iako su neki tvrdili da će njezina karijera završiti kada navrši 30 godina, američka poduzetnica i dalje radi, a prošle je godine izjavila za The Times kako je "premlada da ne bi radila" te da voli svoj posao.

Christie se tada osvrnula na problematiku nedovoljnog angažiranja starijih žena u modnoj industriji: "Radim u ovoj industriji posljednjih 47 godina i ona se razvila tijekom vremena, ali starije žene i dalje nisu dovoljno uključene u posao. Žene mi govore da se vide u tom poslu, žele biti elegantne. Žele biti primijećene."

Pročitajte više