Sjećate se Sabrine, male vještice? Vraća se na male ekrane i ozbiljno je jeziva

Screenshot: YouTube

NETFLIX je izbacio prvi teaser za remake popularne serije Sabrina, mala vještica - i dosta je stravičan.

Nova serija zove se Chilling Adventures of Sabrina i mogla bi ostaviti u čudu sve one koji su u djetinjstvu uživali u epizodama plavokose simpatične vještice Sabrine. Remake ne izgleda nimalo poput nekad planetarno popularne tinejdžerske serije, već je sličniji hororu.

Teaser je pun scena okultnih slika, jezivog čaranja i spodoba koje kao da su ispale iz noćnih mora.

Na društvenim mrežama objavljen je i dio scenarija iz kojeg se može vidjeti razgovor između Sabrine i lika Harveyja u kojemu mala vještica objašnjava Harveyju da će se ponovno roditi na svoj 16. rođendan. Zbog toga su obožavatelji zaključili da će 16. rođendan male vještice biti poprilično stravičan.

Inače, jezivi remake Sabrine, male vještice napravljen je prema istoimenom mračnom stripu Roberta Aguirre-Sacasa.

Serija na Netflixu izlazi 26. listopada.

Inače, originalna serija Sabrina, mala vještica snimana je od 1996. godine pa sve do 2003., a ukupno postoji sedam sezona. I u originalnoj Sabrini djevojka saznaje da je vještica na svoj 16. rođendan, ali na mnogo manje jeziv način nego što se to čini u Chilling Adventures of Sabrina. 

Sabrina, mala vještica donijela je planetarnu slavu glumici Melissi Joan Hart. Ona danas ima 41 godinu, a nakon Sabrine nije uspjela ostvariti pretjerano uspješnu holivudsku karijeru. Pričalo se i da je imala problema s drogama.

Pročitajte više