Sjećate se Stipe Legende? Fotkao se na Pelješkom mostu pa poručio: "Nije kasno"

Foto: Dalmatinski portal/HRT

Sjećate se Stipe Mikulčića koji u narodu ima nadimak Stipe Legenda? Jedna je od omiljenih figura u Dalmaciji upravo zbog toga što se kroz godine više puta pojavljivao na televiziji, bilo da ga je kamera slučajno snimila na nekoj utakmici, predizbornom skupu ili nekom javljanju uživo ili da je davao izjave za neki medij. 

Sada je mnoge razveselio i nasmijao fotkom na Pelješkom mostu. Iako je prošlo godinu dana od završetka izgradnje i otvorenja mosta, Stipe mu se još uvijek divi. Za Dalmatinski portal je ispričao da nije stigao ranije, ali da je sada i on došao pogledati ovo "građevinsko čudo". Ispričao je da mu "od pogleda srce raste".

"Trebao sam biti na otvaranju, ali nije kasno. Sada sam na putu za Dubrovnik. Tako bismo trebali otvoriti mostić od Sirobuje do Podstrane i dalje zbog gužve", poručio je Stipe.

Stipe se često javlja lokalnim dalmatinskim medijima

Inače, Stipe je mnoge nasmijao kad je prošle godine uletio u kadar Mirti Šurjak dok se javljala uživo iz Splita. 

O njemu često izvještavaju i njegove izjave prenose lokalni dalmatinski mediji. Javio im se i početkom 2021. godine kada se među prvima cijepio protiv koronavirusa i usput pozvao ostale da učine isto, a onda i nekoliko mjeseci kasnije kada je komentirao neku prometnu gužvu u Podstrani. 

Pročitajte više