Sjećate se t.A.T.u? Danas su neprepoznatljive, a jedna od njih je preboljela rak

Foto:Guliver Image/Getty Images/Instagram

CURE iz grupe t.A.T.u Julia Volkova i Lena Katina svojevremeno su žarile i palile ruskom (a i svjetskom glazbenom scenom), ali u posljednje vrijeme se za njih ne čuje često. 2002. godine probile su se hitom All the Things She Said i stekle svjetsku slavu kako prvi otvoreni lezbijski par na sceni, ali kasnije su priznale da je sve to bio samo dobar marketinški potez.

Crnokosa Julia je u međuvremenu dobila dvoje djece, a prije nekoliko godina priznala je da je preboljela rak, no to je navodno ostavilo trajnu štetu na njenim glasnicama te se, tvrdila je, više ne može baviti pjevanjem. Imala je rak štitnjače, a glas je, tvrdi, izgubila zbog liječničke pogreške tijekom operacije.

Iako se sa svojom kolegicom Lenom tijekom nastupa često mazila i ljubila, za britanski je Mirror otkrila da više nisu u kontaktu.

"Napustili su me mnogi meni bliski ljudi. Kad su mi čuli glas nakon operacije, kad nisam mogla ni govoriti, shvatili su da im više ne trebam i prestali su mi se javljati. Nitko me nije nazvao, čak ni Lena", rekla je Julia.

Iako je i sama glumila lezbijku i otvoreno se ljubila s Lenom, priznala je da joj ne bi bilo drago da joj sin prizna da je gay.

"Muškarac mora biti pravi muškarac. Dvije cure zajedno su nešto drugo, puno su ljepši prizor nego dva muškarca koji se ljube ili drže za ruke", rekla je tom prilikom.

Lena se nakon raspada benda vratila na fakultet i stekla diplomu iz psihologije. Udala se za glazbenika srpskih korijena Sašu Kuzmanovića. 2017. se vratila u rodnu Rusiju i posvetila se pjevačkoj karijeri, ali nikad se nije ni približila uspjehu koji je postigla s t.A.T.u.

Pročitajte više