Sjećate se Vucinog komentara o Jelusiću? Sad je objasnio što je zapravo htio reći

Foto: Igor Soban/Zeljko Hladika/PIXSELL

Siniša Vuco se prilikom gostovanja u Dalibor Petko Showu osvrnuo na svoj komentar o Dini Jelusiću od prije nekoliko godina.

"Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći kurac, koji je veći od ove boce, i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi", rekao je Vuco u jednom intervjuu prije četiri godine. Toliko se tada razljutio da više nije htio pričati o Dini.

Sada je objasnio što je tim komentarom zapravo htio reći.

"Da razjasnimo, iako je on odmah shvatio o čemu se radi. Jednom je i Mišo Kovač slično rekao za Olivera. Ja sam kazao biti zvijezda, a ne biti glazbenik. Ja bih volio da momak ne bude poznat što je surađivao s Plantom ili Coverdaleom, želio bih da sam snimi nešto po čemu je poznat. A ne da se, kad kažemo Dino Jelusić, sjetimo pjesmice koju je pjevao kad je imao 12 godina", započeo je Vuco.

"Moram ga ja uzeti na nekoliko mjeseci"

"On treba ići u svijet, što će ovdje. Želim mu sreću kao da mi je sin. I ne mora stalno biti dobar. Moram ga ja uzeti na nekoliko mjeseci. Dino, ajmo se zatvoriti na 48 sati i idemo napraviti hitčinu. Dođi kod mene na Karibe, sve ti je džabe", dodao je 53-godišnji pjevač.

Podsjećamo, Vucin komentar o Jelusiću i danas se često spominje na društvenim mrežama. Dino mu je svojedobno i odgovorio.

"Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan hahahaha. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pimpeka. Pobjeda!!! Vuco, ti si kralj svemira", poručio je tada.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.