Slaboumni radnici u kuhinji Jezikove juhe: Stephan u juhi pronašao otpatke od tjedna

PREKRASAN vidikovac restorana na Kastvu, osim pogleda na kvarnerski zaljev,  Stephanu će otkriti i hrpu problema koji su zadesili suvlasnike restorana Alena i Dražena. Stephan Macchi i ekipa "Jezikove juhe" pokušat će pomoći očajnim vlasnicima.

Vlasnicima restorana "Vidikovac" voda je došla do grla te su počeli vjerovati kako bi ih jedino pljačka banke mogla spasiti od financijskih problema. Osim nedostatka novca, koji je restoran doveo pred propast, glavobolju im zadaje i marketing.

Hrana je neugledna, a namirnice nekvalitetne

Zavirivši u kuhinju, Stephan se šokirao kada je u juhi, koja je umjesto kvalitetnih sastojaka koje bi trebala sadržavati, ugledao otpatke koji su sakupljani tijekom tjedna. "Hrana nije stravično loša, no ni pretjerano dobra", komentirao je Stephan jela koja su mu pripremili kuhari. Preslano je bio najčešći problem svih jela koje je gastrostručnjak kušao, dok je neugledan izgled hrane na tanjuru također zauzeo visoko mjesto na ljestvici problema, a loše i nekvalitetne namirnice nikako ne garantiraju ukusna jela.

Stephan smatra da je najveći problem što nije napravljen poslovni plan restorana, a suvlasnici se uzdaju u Stephanova poznanstva i misle da je  to dovoljno za procvat posla. Ulazak u kuhinju Stephan je iskoristio kao priliku da procijeni organizaciju zaposlenika. Zaključak je bio kako su zaposlenici, ali i suvlasnici - slaboumni. Je li ipak na kraju promijenio mišljenje, saznajte sutra, 7. lipnja u 22 sata na RTL-u.

>Tema: Jezikova juha: Članci, fotografije, videoclipovi

Pročitajte više