Slaven Bilić ne želi da ga sin vidi s Alex Grdić: "Ma nabijem vas na kurac!"

DA JE netko, ne dao Bog, bacio bombu na jednu kongresnu dvoranu koja je sinoć bila središte proslave četvrte godišnjice 24sata, nastradala bi sva crème de la crème što političke, što glazbene, ali i ostalih elita. Od sportaša, do manekenki i tv voditelja nema koga nije bilo na eventu.

"Nije me briga što će te fotografija moja cura vidjeti, meni je zbog mog djeteta"

Tako se među gotovo dvije i pol tisuće ljudi pokušao sakriti i izbornik naše nogometne reprezentacije, Slaven Bilić. Međutim to mu nije uspjelo, a pogotovo nakon što se do njega došetala oku upadna Aleksandra Grdić. "Oprosti, imaš li možda cigaretu?", priupitala je bivša misica izbornika. Primijetivši svu silu fotografskog svijeta Slaven nije mogao ne ispast kavalir i ne dati manekenki cigaretu, ali sudeći prema njegovom licu to mu nikako nije bilo drago. "Ma nabijem vas na kurac. Šta slikate to?", vidno isfrustriran počeo se Bilić derati na fotografe, koji su pozvani da uslikaju sve uzvanike. "Ma nabijem vas na kurac", ponovio je izbornik i nadodao: "Nije meni što će me moja cura sutra u novinama vidjeti kako Alex dajem cigaretu i baš me briga što će drugi misliti, meni je zbog mog djeteta što će i on to vidjeti", prozivao je Bilić sve odreda na red.

Večer je završila s isprikom

"Šta, sutra ćete napisat da sam s njom bio, da mutimo nešto", nastavio je Slaven. Za to vrijeme Alex je već odavno othopsala do najbližeg šanka jer joj je čaša bila već napola prazna. "Ma slušajte, večeras sam već dosta popio i ne bih htio ulaziti u konflikte", pokušao je Bilić izvući situaciju u kojoj je već duboko zaglibio. Tako je međusobna "ljubav" sedme sile i nogometnog izbornika dobila još jedan epilog.

S.C.
Foto: Vlatka Hren

Pročitajte više