Slavili Novu u lokalnom pubu pa nisu mogli vjerovati tko je uletio unutra

Foto: Facebook

NICOLAS CAGE Novu godinu proveo je uz nekoliko piva i šampanjac u lokalnom pubu u engleskom gradiću Wellsu.

55-godišnja filmska zvijezda iznenadila je stanovnike gradića od 12 tisuća stanovnika u nemetropolitanskoj grofoviji Somerset kad je ušetala u Tramways Social Club, ali i kad je platila piće gostima puba.

Fotografiju na kojoj se Cage vidi iza šanka pub je objavio na Facebooku, a neki gosti i sami su pozirali s glumcem te objavili fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama gdje su ga opisali kao legendu.

Redovni gost puba Matthew Hartnett osporio je neke izvještaje prema kojima je Cage dočekao Novu godinu u pubu te platio svima piće. On kaže kako je glumac naišao u pub na Novu godinu kad je otkrio da je lokalna trgovina zatvorena.

Nicolas Cage spent NYE in my small, local pub, in Somerset, UK. He bought everyone a drink. from r/pics

"Bilo nas je desetak u baru tad, kupio je dvije boce šampanjca, jednu je zadržao za sebe, a drugu dao svima ostalima", kaže Hartnett za Insider.

Usprkos tome što je klub samo za članove, Hartnett kaže da je Cageu ponuđeno besplatno članstvo kad je ušao. Tramways Social Club naplaćuje 10 funti članarine godišnje i jedan je od malobrojnih pubova u gradiću Wellsu.

"Bio je vrlo ljubazan prema svima i izgledao je kao normalna osoba poput svih nas", rekao je Hartnett.

Pročitajte više