Slavna blogerica opisala najgoru noć: "Probudila sam se usred svega, on je ležao na meni..."

Foto: Instagram

BLOGERICA i majka četvero djece Constance Hall progovorila je o noći kad se probudila, a na njoj je ležao muškarac i seksao se s njom. Kako kaže, u tom je trenutku bila toliko zbunjena da mu je na kraju zahvalila na "zabavnoj noći".

Danas ova 33-godišnja Australka iz Pertha tvrdi da je bila previše posramljena da bi ikome rekla što se dogodilo te noći.

Kako kaže, želi da se više govori o pristanku na seks. U vrijeme kad se upuštala u neobvezne seksualne odnose, prešla je preko mnogo toga što bi se moglo nazvati silovanjem.

"Sjećam se da sam se probudila, a muškarac se seksao sa mnom. Posramljena zbog toga što sam previše popila i zato što se nisam svega sjećala, nisam nikome kasnije pričala o tome. Pokupila sam svoje stvari, zahvalila mu na zabavnoj večeri i pobjegla.

"Bojala sam se da moja reputacija partijanerice znači da me nitko neće shvaćati kao žrtvu. Kako je to bilo glupo, zar ne?" napisala je.

Opisala je i situaciju u kojoj je jedna djevojka spavala s dvojicom muškarca koji je nisu ni najmanje poštovali.

"U mjestu iz kojeg dolazim 'cool dečki' spavaju sa svima. Sjećam se da su dvojica njih imali seks u troje s curom koju nisu poštovali, koja je mislila da će joj to što će odraditi sve što traže od nje dati neki socijalni status te da će se naći u njihovu krugu. Razumijem je jer sam i ja pala pod taj utjecaj nekoliko puta. No to se nije dogodilo, umjesto toga oni su sve ispričali i više nikad nisu progovorili s njom. Da, ona je dala svoj pristanak, no oni je nisu poštovali. Moramo naučiti djecu da se upuštaju u seks samo s onima koje poštuju", napisala je.

Njena objava izazvala je više od 10.000 reakcija i 450 komentara u svega 12 sati. Velik broj ljudi hvali je jer je skupila hrabrost i progovorila. 

Pročitajte više