Slavna glumica (41) odgovorila na komentare o trudnoći u njenim godinama

Foto: Profimedia

GLUMICA Sienna Miller slučajno je otkrila spol svog drugog djeteta. 41-godišnja glumica pozirala je za naslovnicu Voguea te je progovorila o svojoj drugoj trudnoći. Slučajno je rekla da očekuje djevojčicu. 

Na pitanje je li Marlowe, Siennina 11-godišnja kći, uzbuđena što će dobiti brata ili sestru, glumica je rekla: "Je li uzbuđena što će imati sestru? Mlađu sestru? Oh, slučajno sam otkrila spol. Dobit ćemo djevojčicu", rekla je Sienna. 

Dobiva kritike zbog trudnoće u četrdesetima

Odgovorila je i na komentare o trudnoći u njenim godinama. Naime, kaže da se često susreće s komentarima o svojim godinama i trudnoći te da se nerijetko šali na svoj račun.

"Voljela bih doći do točke u kojoj ne bih osjećala potrebu šaliti se s time što sam starija i što ću dobiti bebu, što činim kako bih ostavila dojam da se lako nosim s predrasudama", kaže glumica.

Sienna 11-godišnju Marlowe ima s bivšim suprugom Tomom Sturridgeom. Sada je u vezi s glumcem Olijem Greenom (26) i ovo će im biti prvo zajedničko dijete. Glumica je već u 28. tjednu trudnoće. 

"Marlowe sam željela roditi prirodnim putem, kod kuće, sa svojom sestrom kao doulom. No sve se zakompliciralo - rađala sam 27 sati u bolnici i završila na carskom rezu. Jako me to pogodilo jer sam osjećala da u startu nisam majka kakva sam željela i trebala biti. Ali sada si više neću stvarati takav pritisak", rekla je Sienna. 

Pročitajte više