Slavna glumica i frontmen benda Mumford & Sons postali roditelji treći put

Foto: EPA

Britanska glumica Carey Mulligan i njezin suprug, glazbenik Marcus Mumford, dobili su treće dijete, potvrdila je ona u razgovoru za magazin Vogue. Spol i ime djeteta još uvijek nisu poznati.

Bračni par već ima 7-godišnju Evelyn Grace i 5-godišnjeg Wilfreda. Carey i Marcus zaručili su se nakon pet mjeseci veze, a vjenčali su se na farmi u Somersetu u Engleskoj u travnju 2012. godine gdje je vjenčanom slavlju prisustvovalo oko 200 gostiju.

U prošlogodišnjem intervjuu za magazin People, Carrey je opisala svoje iskustvo s postporođajnom depresijom nakon što je rodila kćer, a progovorila je o svemu nakon što je glumila u filmu She Said, u kojem je utjelovila lik Meghan, žene koja je također patila od postporođajne depresije.

Živi mirnim obiteljskim životom

"Bila sam u sličnoj situaciji kada sam rodila kćer i kada sam se osjećala veoma usamljeno, uplašeno i jako zbunjeno s cijelom situacijom", objasnila je. Dodala je da joj je povratak na posao uvelike pomogao u borbi protiv depresije.

"Povratak na posao u nekom obliku bio je ono što me dovelo na put da ponovno pronađem sebe s velikom podrškom ljudi oko sebe", zaključila je glumica.

Unatoč slavi, glumica sa svojim suprugom, frontmenom grupe Mumford & Sons, živi mirnim obiteljskim životom, a upoznali su se još kao dvanaestogodišnjaci u kampu za mlade kršćane. Oboje dolaze iz religioznih obitelji, a u spomenutom kampu su se sprijateljili.

Godinama su održavali prijateljstvo pišući jedno drugome, no s godinama je njihovo dopisivanje postalo sve rjeđe. Kada su se susreli u Nashvilleu, više nisu bili djeca, već je ona bila filmska, a on glazbena zvijezda. Vjenčali su se nakon nepunih godinu dana veze, a ceremoniju svadbe je vodio Marcusov otac.

Pročitajte više