Slavna glumica nastradala u biciklističkoj nesreći: "Čeka me dug oporavak"

Foto: Instagram

Glumica Nina Dobrev otkrila je da je završila u bolnici nakon nesreće na biciklu. Dobrev je na svom Instagramu podijelila dvije fotografije - jednu kako sjedi na električnom biciklu, a drugu kako leži u bolničkom krevetu s ovratnikom i steznikom za koljeno. "Kako je počelo i kako je završilo", napisala je u opisu objave.

Brojni obožavatelji su joj u komentarima zaželjeli za brz oporavak, a neki su je u šali podsjetili da više nije moćna vampirica, za razliku od lika koji glumi u seriji Vampirski dnevnici, te da je sposobna nastradati. “Djevojko, zapamti da vampirska krv više nema utjecaja na tebe”, glasio je jedan komentar.

Dobrev je kasnije na Instagram Storyju objavila još jednu fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu, ispod koje je podijelila da će biti dobro. "Dobro sam, ali čeka me dug oporavak", napisala je. "Mislim da se može sa sigurnošću reći da je ovo bio moji prvi put na terenskom biciklu i zadnji", dodala je u idućem Storyju.

Inače, glumica često na društvenim mrežama dijeli avanturistički život koji vodi sa svojim dečkom, snowboarderom Shaunom Whiteom. Par je zajedno od 2020., a zajedno su se pojavili na crvenom tepihu dvije godine kasnije, kad su bili na londonskoj premijeri filma Top Gun: Maverick u kojem je glumio njezin bivši dečko Glen Powell.

Pročitajte više