Slavna glumica neprepoznatljiva na novim fotkama, snimili je na setu serije Candy

Foto: Instagram/Profimedia

GLUMICA Jessica Biel, supruga pjevača Justina Timberlakea, glumi u novoj seriji pod nazivom Candy, koja uskoro stiže na Hulu.

Serija govori o životu Candy Montgomery koja je ubila prijateljicu sjekirom, a Jessica se našla u glavnoj ulozi. Nove fotografije sa seta pokazuju koliko se glumica transformirala za ulogu.

Jessica je snimljena u plavom kombinezonu, s velikim naočalama i perikom.

Serija se temelji na istinitoj priči o kućanici koja je 1980. godine ubila svoju prijateljicu Betty Gore. Umjesto Jessice, Candy je trebala glumiti Elisabeth Moss, zvijezda serije Sluškinjine priče, ali je prošle godine objavljeno da je morala odustati od uloge zbog pretrpanog rasporeda.

Inače, Candy je živjela u Teksasu i bila je u braku s Patom Montgomeryjem, inženjerom elektrotehnike u Texas Instrumentsu. Batty je pohađala Metodističku crkvu u Lucasu, kada je upoznala Betty. Bile su bliske prijateljice, no ubrzo su postale rivalke nakon što je otkriveno da je Candy imala ljubavnu aferu s Bettyjinim mužem Allanom. 

Njihova svađa postala je nasilna i Candy je na kraju ubila Betty sjekirom. No na suđenju ju je porota proglasila nevinom jer su zaključili da se ubojstvo dogodilo u samoobrani.

Pročitajte više