Slavna glumica odgovorila kritičarima: Oprostite što imam odlične grudi

Foto: Profimedia

Glumica Sydney Sweeney uzvratila je kritičarima svog fizičkog izgleda nedavnom objavom na društvenim mrežama.

Zvijezda Euphorije dobila je dosta komentara i pitanja o svojoj tjelesnoj građi, a nedavno je žestoko odgovorila producentici koja je ustvrdila da Sweeney "nije lijepa" i da "ne zna glumiti". U novoj objavi na Instagramu 26-godišnja glumica jasno je izrazila svoje osjećaje prema komentarima o svom izgledu porukom na svojoj majici.

Nekoliko fotografija prikazuje glumicu u sivom džemperu na kojem je prikazana djevojka iz crtića koja poskakuje, uz natpis: "Oprostite što imam sjajne grudi." Na drugoj fotografiji, uz opis "dobra vremena i preplanulost", Sweeney se zabavlja sa svojim prijateljima.

Producentica: Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj

Ranije ovog mjeseca Sweeney se našla na meti kritika iskusne holivudske producentice Carol Baum, koja je kritizirala njezin izgled i glumačke sposobnosti tijekom rasprave nakon projekcije njezina filma iz 1988. Dead Ringers.

"Ne shvaćam Sydney Sweeney", rekla je producentica i objasnila da je do tog zaključka došla nakon što je pogledala posljednji glumičin film, Anyone But You. "Htjela sam znati tko je ona i zašto svi pričaju o njoj", dodala je Baum. Također, romantičnu komediju Anyone But You opisala je kao "negledljivu".

Baum je otkrila da ni njezini studenti na sveučilištu Southern California School of Cinematic Arts nisu mogli dati zadovoljavajući razlog zašto je 26-godišnja zvijezda toliko popularna. "Rekla sam u učionici: 'Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tolika strka oko nje?' Nitko nije imao odgovor", prisjetila se.

Nedugo zatim Sweeney je odgovorila na njezine kritike. "Kako je tužno da žena koja je u poziciji podijeliti svoju stručnost i iskustvo umjesto toga odluči napasti drugu ženu. Ako je to ono što je naučila u desetljećima rada u industriji i smatra da je prikladno tome poučavati svoje studente, to je sramotno. Njezino nepravedno omalovažavanje dovoljno govori o karakteru gospođe Baum", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.