Slavna "lažljivica" bahato odgovorila svima koji su je optužili za krađu fotki i laganje

Foto: Instagram

NAKON što je uhvaćena u lažima, odnosno krađi tuđih fotografija, zvijezda serije Pretty Little Liars Shay Mitchell odlučila je sarkastično odgovoriti svima koji je optužuju da laže o svom životu.

Tako je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred noćne panorame Šangaja, a uz fotografiju je napisala: "Pogled tako lijep da skoro izgleda lažno".

Mnogima taj njen pokušaj humora nije nimalo bio smiješan pa su optužbe na njen račun tek tad počele pljuštati.

"Kradeš tuđe fotografije i na tome zarađuješ" i "To što si napravila nije po zakonu, fotografi te mogu prijaviti za krađu, pogotovo jer ih nisi navela čak ni kad si uhvaćena", napisali su joj mnogi.

Podsjetimo, Shay je otputovala u Kinu, a na svom je veoma popularnom profilu objavljivala fotografije koje je navodno fotografirala putem.Sve fotke obilježavala je istim hashtagom #Shaycations, no uspostavilo se da je samo objavljivala fotke koje je već netko drugi ranije objavio.

Tako je objavila fotografiju zgrade u Hong Kongu, no Style Caster je utvrdio da je fotku snimio netko drugi i to po prilično jednostavnom tragu - Shay nije maknula kursor sa slike kad ju je screenshotala.

Nakon cijele drame Shay se vratila u Ameriku, a trenutno se nalazi na Coachelli. 

Pročitajte više