Slavna "lažljivica" uhvaćena na djelu: Hvalila se fotkama s putovanja koje je ukrala drugima

Foto: Instagram

ZVIJEZDA serije Pretty Little Liars Shay Mitchell, ironično, uhvaćena je u lažima. Zgodna glumica nedavno se na Instagramu pohvalila da je otputovala u Hong Kong, a na svom je veoma popularnom profilu objavljivala fotografije koje je navodno fotografirala putem.

Sve fotke obilježavala je istim hashtagom #Shaycations, no uspostavilo se da je samo objavljivala fotke koje je već netko drugi ranije objavio.

Tako je objavila fotografiju zgrade u Hong Kongu, no Style Caster je utvrdio da je fotku snimio netko drugi i to po prilično jednostavnom tragu - Shay nije maknula kursor sa slike kad ju je screenshotala.

Također je objavila fotku ružičaste zgrade tvrdeći da je u Hong Kongu, no ispostavilo se da ju je snimio Jan Vranovsky 2014. u Tokiju.

Kasnije je objavila fotografiju iz vrtova Yu u Šangaju, a pogađate, i ta fotka ima već objavljenog duplića. Original je objavila stranica za rezervaciju smještaja Isangoo.

Fotka ratnika od terakote može se vidjeti pak na stranici My Little Adventure.

I fotografija hrama već se našla na Instagramu.

S obzirom na to da je glumica objavila fotografije s tog putovanja na kojima se i ona nalazi, obožavateljima nije jasno zašto je uzimala tuđe fotke, a one se zasad ne oglašava. 

Pročitajte više