Slavna manekenka: Tražili su od mene da snimim 18+ fotografije sa samo 16 godina

Foto: Profimedia

NAKON što je otkrila kako ju je bivši muž godinama zlostavljao, Linda Evangelista detaljno je ispričala sve o traumatičnom iskustvu s početka karijere u Apple TV+ seriji The Super Models te otkrila kako su je prisilili da snimi gole fotografije kad joj je bilo samo 16 godina. 

"Ironično je da su mi roditelji dopustili da odem u Japan kada sam imala 16 godina ali me nisu pustili na skijanje sa školom", ispričala je. 

"Nikad nisam trebala ići tamo sama" 

"Kada sam stigla u Japan, prvo što su me pitali bilo je o golišavim fotografijama", prisjetila se, dodajući da su joj htjeli uzeti mjere i skinuti svu odjeću. 

"Nikad nisam trebala ići tamo sama. Ubrzo sam otišla kući i u neku ruku odustala", ispričala je slavna Kanađanka koja je naposlijetku postala jedna od najuspješnijih manekenki svijeta. 

Htjela napustiti modnu industriju 

Prisjetila se kako je nakon tog traumatičnog iskustva htjela zauvijek napustiti industriju, ali ju je na jednom tinejdžerskom izboru ljepote uočio agent John Casablancas koji joj je ponudio ugovor sa svojom agencijom. 

Podsjetimo, bivša manekenka otkrila je da je čak dva puta pobijedila rak te da o svojoj dijagnozi nije htjela govoriti u javnosti. Dodala je kako je njezino stanje sada "dobro" i da se "vratila u igru". 

Pročitajte više