Slavna manekenka u Cannesu skoro otkrila previše haljinom visokog izreza

Foto: Profimedia

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, Anja Rubik, privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Cannesu haljinom visokog proreza.

Rubik se pojavila na premijeri filma Horizon: An American Saga, kojeg je režiaro Kevin Costner, a odjenula je Saint Laurent haljinu viskogog izreza. Izgled je upotpunila jednostavnom frizurom, naglašenom šminkom i visokim štiklama, kojima je dodatno naglasila figuru.

Ipak, za razliku od Belle Hadid i ruske manekenke Natashe Poly, Rubik je od fanova dobila samo pohvale. "Samo ti možeš graciozno iznijeti ovu haljinu", "Tako si zgodna", "Nadmašila si svoje mlađe kolegice", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Rubik je u modnu industriju ušla 1998., a njezin prvi angažman je bio na Paris Fashion Weeku. Dosad je radila s brojnim luksuznim modnim brendovima, među kojima su Bottega Veneta, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Dior i mnogi drugi. Srpski maneken Saša Knežević zaprosio ju je 2010., a vjenčali su se godinu dana kasnije na Mallorca. Ipak, 2015. su se razveli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.