Slavna manekenka uskoro puni 70 godina, fanovi joj pišu da izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

Christie Brinkley za dva dana puni 70 godina. 

Umirovljena manekenka i poduzetnica na Instagram profilu redovito objavljuje svoje fotografije, a pratitelji joj pišu da izgleda bolje nego ikad. Za magazin People nedavno je govorila o svom izgledu i godinama.

"Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Mislim da su sedamdesete vrlo slične pedesetima jer je to vrijeme kada gledate i unatrag i unaprijed. Kao i kod navršenih 50 godina, marš do 70. imao je određenu težinu", ispričala je Brinkley. 

Inače, Christie je jednom otkrila kako svoj mladoliki izgled duguje vegetarijanstvu koje prakticira od 13. godine, a također se pridržava "dugine dijete" koja sadrži hranu u spektru duginih boja.

Prošlo je više od 40 godina otkad je krasila naslovnice modnih časopisa i nosila revije poznatih dizajnera. Proglasili su je jednom od najseksepilnijih žena svijeta, a stekla je svjetsku slavu pojavivši se na tri naslovnice časopisa Sports Illustrated.

Iako su neki tvrdili da će njezina karijera završiti kada navrši 30 godina, američka poduzetnica i dalje radi, a prije dvije godine izjavila je za The Times kako je "premlada da ne bi radila" te da voli svoj posao.

Pročitajte više