Slavna oskarovka pojavila se bez vjenčanog prstena i potaknula glasine o razvodu

Foto: EPA

Glumica Cate Blanchett zbunila je svoje obožavatelje na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada BAFTA kada se pojavila bez vjenčanog prstena. Inače, glumica je od 1997. u braku s dramaturgom Andrewom Uptonom, no on joj ovoga puta nije pravio društvo na svečanoj dodjeli, prenosi Daily Mail.

Blanchett je primijećena bez prstena i ranije ovog mjeseca, kada je prisustvovala događaju u New Yorku u Muzeju moderne umjetnosti. Na Pariškom tjednu mode, prošle godine u listopadu, također nije nosila vjenčani prsten. Izvor blizak paru kazao je da je to iznenadilo sve njihove prijatelje.

Uz to, par nije viđen u javnosti od kolovoza prošle godine, a svoju su vilu u Melbourneu stavili na tržište. Obiteljska kuća s tri spavaće sobe, koju je par kupio 2006. godine, bit će prodana na dražbi s prosječnom cijenom od 2.25 do 2.45 milijuna dolara. Par živi u Ujedinjenom Kraljevstvu od 2015. i još uvijek zajedno posjeduje nekoliko drugih nekretnina u Engleskoj i Australiji.

Inače, Blanchett je u karijeri osvojila dva Oscara i tri Zlatna globusa, a s Uptonom ima trojicu sinova Dashiella (22), Romana (19) i Ignatiusa (16) te kćer Edith (8).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.