Slavna pjevačica osvanula u kreaciji Juraja Zigmana, pohvalila se izdanjem

Foto/Screenshot: Instagram/Emica Elveđi/PIXSELL

NELLY FURTADO nastupila je na Fan Festu Euro 2024. U Münchenu, na kojem su nastupale svjetske glazbene zvijezde, poput Eda Sheerana i Marka Forstera, a pjevačica je oduševila kreacijom koje potpisuje hrvatski dizajner Juraj Zigman. 

45-godišnja pjevačica pohvalila se svojim izdanjem u Instagram storyju te pozirala ispred ogledala u kostimu crveno-zlatne boje, a njezinu objavu podijelio je i dizajner. 

Inače, ovo nije prvi put da je Zigman kreirao kostim za nju. Ranije je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pjevačica pozira u srebrnom kostimu i jakni. 

Suradnja sa svjetskim zvijezdama

Zigmanove kreacije nosile su brojne svjetske zvijezde, poput Beyonce, Christine Aguilere, Nicki Minaj, Rite Ore, Cardi B, Karol G, Megan Thee Stallion, Little Mix i mnogih drugih. 

"Rad sa zvijezdama je puno teži nego što se to obično misli. Njihovo odijevanje je pravi projekt, na kojem obično radi 10 ili 15 ljudi. Modne kreacije za njih se ne rade od danas do sutra, već rad na njima traje mjesecima. Vani je to ozbiljan posao", objasnio je ranije za Index.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.