Slavna pjevačica surađivala s Michaelom Jacksonom: "Vidjela sam čudne stvari"

Foto: Instagram

COUNTRY zvijezda Sheryl Crow svoju je glazbenu karijeru počela uz Michaela Jacksona, nastupajući na njegovoj turneji "Bad" krajem osamdesetih, a bila je i glavna zvijezda njegova spota za pjesmu "Dirty Diana". Ovih se dana prisjetila suradnje s kraljem popa te, ne ulazeći u detalje, priznala da je i ona vidjela neke "čudne stvari".

"Nisam vidjela dokumentarac 'Leaving Neverland' i ne želim ga vidjeti. Bila sam oko njega kad su se događale stvari za kojem sam smatrala da su jako čudne i imala sam puno pitanja", rekla je 57-godišnja Sheryl za The Telegraph. S njim je na putu oko svijeta provela godinu i pol dana.

"Bilo je to ludo iskustvo. Mislim, bio je najveća zvijezda naše generacije i dobila sam priliku s njim pjevati duet svake večeri 18 mjeseci", rekla je pjevačica koja je s Jacksonom na turneji izvodila pjesmu "I Just Can't Stop Loving You".

Nedugo nakon njegove smrti, Sheryl je imala zanimljivu teoriju. U izjavi za CNN 2009. godine rekla je, naime, da je isprva mislila da je riječ o laži koju je režirao upravo Jackson. "Na trenutak sam se ponadala da je isplanirao vlastiti bijeg. Imao je puno nastupa koji su ga čekali i osjećao je pritisak, pa sam mislila da je možda pobjegao", priznala je Sheryl Crow.

Pročitajte više