Slavna reperica otkrila koji ju je komentar hejtera pogodio: "Rasplakala sam se"

Foto: EPA

SLAVNA američka reperica Cardi B u intervjuu za časopis Rolling Stone osvrnula se na komentare hejtera te otkrila kako ju je jedan rasplakao.  

"Gledala sam TikTok i jedna je osoba napisala: ‘Cardi B bi trebala odustati od glazbe. Bolje joj je da bude influencerica. Samo glumi da je reperica, to ne shvaća ozbiljno. Zato ne objavljuje svoju glazbu."

Reperica je objasnila kako svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i da ne izdaje albume samo kako bi objavila nešto novo. 

"Svoju glazbu shvaćam ozbiljno" 

"Svoju glazbu shvaćam toliko jebeno ozbiljno da je zato i ne izdajem. Jer ako nije savršeno za moje uho, ako svaka jebena riječ ne zvuči kao da je dobro izgovorena, ako ritam nadjačava riječi ili riječi nadjačavaju ritam, ne želim je pustiti van", objasnila je. 

Inače, Cardi B smatra se jednim od velikih imena ženskog rapa, a izdala je samo jedan studijski album, Invasion of Privacy iz 2018. 

Posvađala se s fanovima  

Reperica se ranije svađala sa svojim fanovima oko izdavanja novog albuma. Svake godine još od 2018. nagovijestila bi da će njezin drugi album izaći upravo te godine, a neki obožavatelji su se umorili od čekanja. 

Cardi B je i ove godine najavila kako planira objaviti svoj sljedeći album, pa se posvađala s obožavateljem na X-u nakon što je napisao da je skeptičan, a reperica je zatim napisala kako ipak neće izdati album ove godine te da ju nije briga i zatim obrisala objave. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.