Slavna voditeljica o traumatičnom porodu: Vrištala sam, nisam se mogla kontrolirati

Foto: Instagram

AMANDA HOLDEN, britanska voditeljica, pjevačica i članica žirija Britain's Got Talent, prisjetila se svog traumatičnog poroda i opisala iskustvo kada je na svijet donijela mrtvo novorođenče, piše Hello Magazine.

Danas je majka 14-godišnje Lei i osmogodišnje Hollie, a prije devet godina trebala je postati mama sina Thea, koji je, nažalost, preminuo u njenoj maternici.

"Probudila sam se i bilo mi je čudno kako nisam osjetila nijedan njegov udarac tijekom noći jer je inače prilično aktivan. Pokušala sam napraviti sve što su mi ranije savjetovali, ali nije se micao. No nisam paničarila", rekla je Amanda za BBC tijekom gostovanja u emisiji Dear NHS Superstars.

Ipak, odmah je odlučila otići u bolnicu i provjeriti je li sve u redu.

"Jedna od liječnica rekla je drugoj da provjeri što se događa jer ne čuje otkucaje. Tada sam začula neko čudno vrištanje. Nisam bila ni svjesna da to ja vrištim. Bizarno. Nisam se mogla kontrolirati, mislila sam da neka druga osoba stvara buku", priznala je i otkrila kako su je svi bezuspješno pokušali utješiti i da je zaboravila da će morati roditi to dijete.

Odmah je bio obavljen hitan carski rez, a Amanda nije imala snage ni primiti dijete u naručje od šoka.

"Točno prije nego što smo ga izvukli van, moj suprug Chris je izašao iz rađaonice jer nije mogao to podnijeti. Tada su ga zamotali i još jednom me pitali da ga pogledam. Sjećam se da je imao guste obrve kao i moje kćeri", ispričala je.

Amanda je pokrenula humanitarni fond Theo's Hope za potporu svim majkama koje su proživjele isto te je zadržala njegovu dekicu u koju je bio umotan, pramen kose, a dobila je i njegove otiske.

Pročitajte više