Slavna voditeljica završila u bolnici, suradnici se brinu: "Bila je pijana svaki dan"

Foto: Guliver

AMERIČKA voditeljica Wendy Williams trenutno je hospitalizirana zbog psihičkih problema, prenosi The Sun. Njezini suradnici otprije su zabrinuti za njezino zdravlje zbog njezine ovisnosti o alkoholu. 

Tvrde da je prije odlaska u bolnicu konzumirala alkohol svaki dan, čak i tijekom snimanja emisije The Wendy Williams Show.

"Wendy je pila svaki dan, čak i dok je snimala emisiju. Njezini zaposlenici su zabrinuti, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Njoj ne treba talk show, njoj treba pomoć", ispričao je izvor blizak voditeljici za strane medije. Dodao je kako su često znali osjetiti miris alkohola u njezinoj blizini. 

Inače, Wendy se prije nekoliko dana zarazila koronavirusom, koji je dodatno zakomplicirao njezino zdravlje. Voditeljica boluje od limfedema, zbog kojeg su joj stopala otekla od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva.

Prije nekoliko dana na Instagramu njezinog showa objavljena je obavijest da je Wendy zaražena koronavirusom, zbog čega je termin nove sezone showa pomaknut na 4. listopada.

Pročitajte više