Poznate Hrvatice i Hrvati podijelili novogodišnje želje: "Da se veselimo kao nekad"

Foto: Instagram

BROJNI poznati Hrvati i Hrvatice oglasili su se na društvenim mrežama da bi s pratiteljima podijelili novogodišnje želje. Jučerašnje su slavlje neki proveli u krugu obitelji i prijatelja, neki su odlučili otputovati, a neki su čak za doček i radili. Ovo su neke od objava koje su nastale danas. 

Svoju novogodišnju želju javno je otkrila Nina Badrić, koja je podijelila videozapis u kojem nasmiješena pleše u pidžami. Videom je ujedno poslala i poruku. 

"...da plešemo kao da nas nitko ne gleda", stoji u opisu videa. 

Glumica Nataša Janjić Medančić u objavi se prisjetila ranih 2000-ih. 

"Sjećam se ulaska u 2000u. Plašili su nas nekim milenijskim virusom, a ni slutili nismo da će onaj pravi doći 20 godina nakon. Da slobodno letimo i veselimo se bez distanci, kao nekad, kad smo skoro imali sve. Budi ljubavna i mirna 2022.", napisala je Nataša. 

Pjevačica Albina Grčić podijelila je nekoliko crno-bijelih fotografija i čestitala pratiteljima. 

"Sretna Nova ekipa. Da budemo sretni, ispunjeni i okruženi ljudima koji nas vole", napisano je u opisu objave.

Kuhar Mate Janković pridružio se nizu novogodišnjih čestitki i otkrio što će nastaviti raditi u novoj godini. 

"Lijepo jutro u Rijeci. Sunce je, a ja u šetnji. Obožavam duge kilometarske šetnje. To je vrijeme za introspekciju, danas više no inače. Unio sam niz pozitivnih promjena u život koje ću uz dodatak nekih novih navika nastaviti raditi dalje. Raditi na tome da budem bolji čovjek, prijatelj, poslodavac, radnik, mentor i otac. Želim vam svima puno zdravlja i sreće u ovoj 2022. godini!" napisao je Mate. 

Poduzetnica Iva Radić napisala je što u novoj godini želi sebi i drugima.

"Ne gledajte u natrag... prošla je još jedna. Ja pamtim samo sretne dane, volite sebe i druge. Novo poglavlje dolazi...", istaknula je Iva. 

I književnica Ingrid Divković podijelila je novogodišnju čestitku, a u njoj je izdvojila dio iz svoje knjige Stare duše ne stare. 

"U mome srcu više nema mjesta za nevrijeme, mjesta za ljude nevjerne. Opravdanja za neugodne tišine, za grube laži i smiješne taštine. Do nove zore želim svježim koracima hodati, ljubiti se i u rukama svog zapisanog ljubavnika duše srasti. U mome srcu još ima mjesta za sve ono što u njega sudbinom i zaslugom ući treba. Predosjećam, preda mnom su neka nova, prostrana i vedra, ljudska neba. 2022.", napisala je Ingrid u opisu fotografije s dečkom Darijem Sederom.

Pjevač Marko Tolja danas se javio na Instagramu. Podijelio je fotografiju sa suprugom Anom i pratiteljima čestitao Novu godinu. "Želimo Vam sretnu, uspješnu i zdravu 2022.!" napisao je Marko. 

Pročitajte više