Slavne potresla Aviciijeva smrt: "Užasna vijest, bio je nevjerojatno talentiran i premlad"

Foto: Instagram

VIJEST o smrti Aviciija, jednog od najplaćenijih i najpoznatijih DJ-eva, potresla je brojne poznate osobe. Avicii je pronađen mrtav u Omanu, imao je samo 28 godina.

Prvi se od mlađeg kolege oprostio Calvin Harris.

"Užasna vijest o Aviciiju, predivnoj duši, strastvenoj i iznimno talentiranoj, koja je mogla još toliko toga napraviti. Moje srce je uz njegovu obitelj. Bog te blagoslovio, Time", napisao je.

"Nemam riječi. Sjećam se koliko je predivno bilo stvarati Lonely Together, čini mi se kao da smo jučer razgovarali. Moja sućut Aviciijevoj obitelji, prijateljima, i fanovima koji su ga podržavali. Počivao u miru, prerano si otišao. Slomljeno mi je srce", napisala je Rita Ora.

"Počivaj u miru, inspirirao si mnoge od nas. Da sam ti bar to rekla u lice", poručila je Ellie Goulding.

"Ne Avicii. Ne mogu to shvatiti. Obožavam te, obožavala sam putovati i ići na turneje Europom s tobom. Bio si mi prijatelj i predivna osoba. Uvijek ću pamtiti naše uspomene iz Vegasa i Ibize. Počivaj u miru, bio si magičan", napisala je glumica i DJ-ica Ruby Rose.

"Tužni smo zbog vijesti o smrti Aviciija. Rad s njim bila nam je jedna od najdražih suradnji. Premlad je bio. Svijet je bio sretnije i potpunije mjesto s njim i njegovom glazbom. Šaljemo našu ljubav njegovim prijateljima i obitelji", poručili su dečki iz Imagine Dragons.

"Jako tužna vijest o Aviciijevoj smrti. Bio je premlad, ovo je prerano. Moja sućut njegovoj obitelji, prijateljima i fanovima", napisala je albanska pjevačica Dua Lipa.

"O, Bože, zaista sam potresen, užasno tužna vijest. Bio je premlad, kakav talent. Počivao u miru", napisao je glazbenik Liam Payne. 

"Nemam riječi, počivaj u miru, brate", napisao je Marshmello.

"Htio bih uzeti trenutak i odati počast čovjeku koji mi je otvorio oči oko toga kako bi moja produkcija jednog dana trebala zvučati. Avicii je bio genij i glazbeni inovator, ne mogu vjerovati da više nije s nama", napisao je mladi glazbenik Charlie Puth.

"Šokirala me tragična vijest o Aviciijevoj smrti, moje misli su uz njegovu obitelj, prijatelje i fanove", poručio je Calum Scott.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Aviciija instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Avicii.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više