Slavni glumac otkrio da su ga seksualno zlostavljali u Hollywoodu: "Zgrabio me za genitalije..."

Foto: Youtube/ Twitter

NEDAVNO je u Hollywoodu izbio pravi skandal kad je jedan od najmoćnijih ljudi u filmskom svijetu, Harvey Weinstein, optužen za seksualno zlostavljanje.

Ova je priča potakla još jednu zvijezdu da izađe u javnost i otkrije da je bila žrtvom sličnog ponašanja. Radi se o glumcu i bivšem igraču američkog nogometa, Terryju Crewsu.

Na svom je Twitteru podijelio s obožavateljima da mu cijela priča oko Weinsteina uzrokuje PTSP jer se i njemu dogodilo da ga je "pipao visoko rangirani holivudski direktor" tijekom jednog domjenka koji je prošle godine posjetio sa suprugom.

"Primio me za genitalije. Odmaknuo sam se i pitao ga što radi. Moja žena je sve vidjela, a on se samo kretenski nasmiješio", napisao je glumac.

Tvrdi da ga je poželio istući na licu mjesta, no da je shvatio da će posljedice biti samo loše po njega.

"Crnac od 108 kilograma napada holivudsku facu. Već sam vidio naslove u novinama. Jedino što ne bih mogao čitati te novine jer bih bio u zatvoru", kaže on.

Crews je dodao da je ovu priču odlučio podijeliti kako bi upozorio na seksualne predatore te objasnio da shvaća zašto mnoge žene prešute takvu vrstu zlostavljanja.

"Tko će ti vjerovati? Nitko. Koje su posljedice? Mnoge. Želiš li ponovo raditi? Da. Jesi li spremna na izopćenost? Ne", napisao je ogorčeni glumac.  

Pročitajte više