Slavni glumac podržao Sinead O´Connor, a ona mu javno ponudila seks: "Pomozi mi s dobrom ševom"

Foto: Facebook

NAKON što je završila u bolnici zbog psihičkih problema, Sinead O'Connor obratila se na Facebooku poznatom glumcu i komičaru Russellu Brandu koji joj je pružio podršku zbog njezinog teškog stanja.

>>>Od vrhova ljestvica do jeftinog motela: Što se zaista dogodilo Sinead O´Connor?<<<

Naime, Sinead je nedavno objavila potresnu ispovijest u kojoj je otkrila da živi sama i napuštena u jeftinom motelu, a nakon toga je Brand u svojoj emisiji na YouTubeu izjavio da je njoj, kao i svim ljudima sa psihičkim poteškoćama, potrebna ljubav i pažnja.

Pjevačica mu je zahvalila na Facebooku i usput mu poslala dosta eksplicitnu poruku. "Poruka za Russela Branda. Oprosti ako sam ti krivo napisala ime. Hvala ti puno za tvoju prekrasnu podršku. Uvijek sam osjećala neku povezanost s tobom. Mogao bi mi pomoći i s dobrom ševom, iskreno. Zadnji muškarac koji je dirao moje tijelo je izvadio moje reproduktivne organe prije dvije godine. Pa ako zaista želiš biti dio mog ozdravljenja, hajde, navali na mene šefe", napsala je Sinead.

"U slučaju da se stvori red... Samo s Russelom to želim napraviti pa ne gubite vrijeme", dodala je u još jednom postu, a zatim napisala: "Baš sam sretnica. Netko tko me voli je ponudio da me odvede na odmor (Russel me može posjetiti)... Tamo neće biti interneta pa se neću javljati nekoliko tjedana, ne želim da se brinete pa najbolje da vas obavijestim."

2009. godine Brand je u jednom intervjuu rekao da je bio zatreskan u Sinead.

Pročitajte više