Slavni glumac pokupio tipa koji je stopirao i prevezao ga privatnim helikopterom

Foto: Instagram

MUŠKARAC koji je stopirao u australskom Brisbaneu pogodio je jackpot kad mu je stao Chris Hemsworth i odlučio ga povesti - privatnim helikopterom.

Scott Hildebrand, glazbenik iz Chicaga koji je u Australiju doputovao iz Meksika, nije mogao vjerovati što se događa. Chris Hemsworth i njegov osobni trener Luke Zocchi vidjeli su muškarca kako stopira i odlučili mu stati.

"Upravo smo sletjeli u Brisbane i baš smo vidjeli tipa koji stopira do Byrona", čuje se Zocchi na početku snimke koju je Hemsworth objavio na Instagramu. "Mi idemo u Byron, pa ćemo ga povesti", ubacio se slavni holivudski glumac.

"No ono što ne zna je da idemo helikopterom", nastavio je Zocchi. "Možeš dati za gorivo, četiri tisuće dolara", našalio se Hemsworth prije nego što su mu otkrili da će letjeti.

Scott je voditeljici Susie O’Neill jutros otkrio kako je stopirao prvi put te da nije imao pojma tko je Hemsworth dok nisu stigli do heliodroma. "Bio sam u zračnoj luci u Brisbaneu i pokušavao doći do Byrona pa sam pomislio da bi mogao stopirati. Zapravo, nikad nisam stopirao", rekao je u radio showu.

"Odjednom smo došli do heliodroma. Pitali su me 'jesli li ikad letio helikopterom Scotty?' i nisam mogao vjerovati i tad sam se pitao tko su ti ljudi", nastavio je.

"Luke je rekao da je to Chris Hemsworth, Thor, a ja nisam mogao vjerovati", prisjetio se. "Bilo je predivno. Vidjeli smo kitove i dupine. Bilo je magično", opisao je let.

 

 

Pročitajte više