Slavni glumac u memoarima otkrio da je bio u vezi i s Angelinom Jolie: "Ona je anđeo"

Foto: Instagram

VAL KILMER opisao je svoju kratku vezu s Angelinom Jolie prije njezine veze s Bradom Pittom.

Slavni 60-godišnji glumac progovorio je o svojim bivšim vezama u novom memoaru I’m Your Huckleberry. Kaže kako se s Angelinom Jolie počeo družiti na setu Alexandra Velikog, no kratku romansu započeli su nek nakon što je film izašao 2004.

U dirljivom odlomku glumac je opisao kako ga je Angelina spasila, prenosi The Mirror.

"Iz ledenog pakla samoće spasio me drugi anđeo. Možda i najduhovniji i najozbiljniji od svih. Angelina", napisao je. "Kad me ljudi pitaju kakva je Angelina, uvijek im kažem da je poput drugih žena i superzvijezda, ali i više od toga. Ljepša. Mudrija. Tragičnija. Prizemljenija. Vrijedi li? Vrijedi li poznavati ljude koji zahtijevaju tjedne truda da bismo ih malo razumjeli? Da."

Nedugo nakon toga, Angelina je počela snimanje Gospodina i gospođe Smith s Bradom Pittom, a početkom 2005. Brad Pitt i Jennifer Aniston obznanili su da više nisu zajedno.

Brad Pitt i Angelina uskoro su potvrdili svoju vezu, koju su okrunili brakom 2014., no rastavili su se već dvije godine kasnije.

Val Kilmer u svojim je memoarima opisao i svoje druge ljubavne veze, s Cher, Carly Simon i Cindy Crawford. Priznao je i kako mu je neuspjela romansa s glumicom Daryl Hannah "slomila srce u najsitnije komade."

Pročitajte više