Slavni holivudski glumac je neprepoznatljiv. U javnosti se pojavio potpuno obrastao

Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI glumac Jonah Hill pojavio se u jednom restoranu u Santa Monici u potpuno neprepoznatljivom izdanju s gustom bradom i kosom, kakvu do sad nije nosio. Hill je nedavno promijenio imidž, drastično je smršavio i neko ga vrijeme nije bilo u javnosti, a sada je iznenadio izgledom.

Jonah je kroz karijeru imao problema s viškom kilograma, odnosno, zbog nekih je filmova morao gubiti i dobivati kile, a sve mu se to kasnije odrazilo na psihičko zdravlje i na kraju se Jonah odlučio pozabaviti baš time.

Radio je na mentalnom zdravlju

Odlučio je javno progovoriti o svojem mentalnom zdravlju u dokumentarnom filmu zvanom Stutz, koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah uoči izlaska filma za Deadline i još naglasio.

"Nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu", rekao je Hill.

Pročitajte više