Slavni holivudski glumac uživao na slapovima Krke: "Kad napokon upoznaš legendu"

Foto: Nacionalni park Krka

TREND dolazaka holivudskih faca na Jadran nastavio se danas u Nacionalnom parku Krka. Slavni glumac i komičar, 51-godišnji Will Ferrell, s obitelji je posjetio Skradinski buk i fotografirao se sa zaposlenicima parka koji su uspomenu na druženje objavili i na Facebooku.

"U opuštenom ambijentu uz pratnju vodiča uživali su u prelijepoj prirodi, zadržavši se i malo duže od predviđenog vremena, te imali obiteljski piknik. Gospodin Ferrell vidno je uživao u raskoši jedinstvenog Skradinskog buka, a posebno ga je oduševila bogata kulturno-povijesna baština i očuvana tradicija", rekla nam je Katia Župan iz NP-a Krka.

"Ono kad napokon upoznaš legendu koja te već desetljećima nasmijava do suza", objavili su na Facebooku Nacionalnog parka.

Glumac je, među ostalim, posjetio i prvu hidroelektranu na izmjeničnu energiju u svijetu koja je osvijetlila jedan grad, puštenu u pogon 1895. godine.

Will Ferrell je prije dvije godine producirao Netflixov film snimljen u Hrvatskoj. Zrće je glumilo Ibizu, a Robb Stark iz "Igre prijestolja" imao je glavnu ulogu.

Pročitajte više