Slavni holivudski zavodnik taji da je HIV pozitivan, svi sumnjaju na Charlieja Sheena

Screenshot: YouTube

STRANI mediji raspisali su se o velikoj holivudskoj zvijezdi koja taji da je HIV pozitivna. Navodno je slavnog glumca strah tužbi bivših seksualnih partnerica, koje su također redom slavne dame.

Tabloid The Sun piše da su među slavnim partnericama glumca zaraženog HIV-om nagrađivana glumica, religiozna zvijezda, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica s kontroverznom prošlošću, TV zvijezda i poznata manekenka.

Radar Online piše da slavni glumac, čije je ime još uvijek nepoznato, godinama taji da je HIV pozitivan, jer se boji tužbi koje bi mogle podići njegove bivše partnerice. Osim toga boji se da bi to bio kraj njegove karijere.

Samo njegovi bliski prijatelji znaju da je zaražen HIV-om, a navodno već dugo prima terapiju, takozvani AIDS koktel sačinjen od niza snažnih lijekova koji suzbijaju posljedice bolesti.

"Želi da ga se sjećaju kao glumca, a ne kao nekoga tko je HIV pozitivan", rekao je izvor blizak glumcu.

S obzirom na to da je poznato tek da je riječ o sredovječnoj holivudskoj zvijezdi, na brojnim forumima se raspravlja o tome tko bi to mogao biti. Mnogi su uvjereni da je riječ o Charlieju Sheenu, poznatom holivudskom playboyu čiji se život sastoji od tulumarenja, droga i seksa s poznatim i atraktivnim ženama. 

Pročitajte više