Slavni nogometaš bahatio se osoblju hotela, fanovi napali lika koji ga je snimio

Screenshot: Youtube

ENGLESKA nogometna zvijezda Dele Alli snimljena je kako se svađa s osobljem hotela u centru Londona zahtijevajući bolju sobu. 

Video je u ponedjeljak u pet ujutro, dan nakon utakmice s Hrvatskom, snimio muškarac koji se zatekao u predvorju. 

Vidi se kako Alli maše rukama i podiže glas na osoblje. 

"Mislite da ću za 14 tisuća funti trpjeti ovakva sranja? Što ćete učiniti za mene?" navodno im je rekao bijesni nogometaš dok je kraj njega stajao kolega Ross Barkley koji se nije miješao u raspravu. 

U pozadini se čuje kako muškarac koji je snimio video komentira njegovo ponašanje. 

"Ross Barkley i Dele Alli. Apsolutno neugodno. Sramota. Dele Alli se hvali kako je tu potrošio 14 tisuća. Ovo su engleski igrači, pogledajte ih kako se sramote u pet ujutro. Pogledajte ove uzore", govori on. 

Svađa je, kako za The Sun tvrdi izvor iz hotela, nastala jer je Alli htio da ga se smjesti u penthouse koji košta 3500 funti po noćenju (oko 29 tisuća kuna). 

"Željeli su da ih presele u penthouse da kasnije mogu dovesti više ljudi u sobu, ali dopušteno je da u njoj boravi samo dvoje ljudi. Bili su pripiti i ljutiti, osoblje je bilo zapanjeno", rekao je on. 

Nakon što je video objavio na društvenim mrežama i komentirao Allija kao "arogantnog" i "preplaćenog", autor videa na sebe je navukao bijes njegovih fanova. U komentarima su ga nazvali "jadnim" i "željnim pet minuta slave". 

"Više mi se čini da si ti fan Arsenala pa blatiš igrače Spursa i Chelseaja. Ne čini mi se da su napravili nešto krivo. Izgledaju kao dva mladića koji su se vratili iz izlaska", "Mladi su, imaju i oni pravo izaći, zaboga", "Budući da lik koji snima neće začepiti usta, nemoguće ih je čuti što pričaju. Čini mi se da mu samo fali pozornosti. Daj odrasti", pisali su oni. 

Neki su ipak stali na njegovu stranu komentirajući da bi nogometaš koji igra za reprezentaciju i služi kao primjer mladima ipak malo trebao pripaziti na svoje ponašanje. 

Pročitajte više