Slavni nogometaš oglasio se nakon što je ljubavnica pokazala DNK test njegovoj ženi

Foto: Profimedia

Nogometaš Kyle Walker prekinuo je šutnju na društvenim mrežama u jeku drame koja mu se trenutno događa u životu.

Nogometaš je pozirao u novodizajniranoj majici Puma te crnoj trenirci, što je njegova prva objava od kada je prijateljima navodno rekao da mu veza s Lauryn Goodman ništa ne znači, piše Daily Mail. Walker, koji je otkrio da je oprema nazvana "Godina zmaja", također se ismijavao svojim manekenskim sposobnostima dok je uz objavu napisao: "Jesam li ovo dobro napravio?"

Zvijezda Manchester Cityja i dalje ne živi sa suprugom Annie Kilner i njihovom djecom, a Kilner mu nema namjeru oprostiti nevjeru. Walker je tijekom afere s Goodman dobio dvoje djece, iako je i njegova supruga trudna s njegovim četvrtim djetetom. Kilner je po svemu sudeći već nastavila sa svojim životom.

Goodman iskoristila DNK test kao dokaz nevjere

Ona se, naime, reklamira kao buduća zvijezda showa Strictly Come Dancing, a postoji mogućnost da zapleše u rujnu jer će se to odvijati šest mjeseci nakon poroda četvrtog djeteta. Kilner ima već televizijsko iskustvo iza sebe - glumila je u The Real Housewives of Cheshire, ali povratak reality formatu ne smatra ozbiljnom opcijom.

"Prioritet je briga o sebi, svojoj djeci te osigurati da trudnoća prođe bez problema. Ona zna zašto postoji interes za njezino ime, nije idealno, ali zna da bi to mogla biti prilika života", kazao je izvor.

Podsjetimo, Lauryn Goodman je kao dokaz Walkerove nevjere nogometaševoj supruzi pokazala DNK test kako bi dokazala da je on otac njezine kćeri. "Bila su saslušanja oko naše kćeri, papirologija je letjela uokolo i održani su pravni sastanci, Annie je morala znati istinu prije nego što nešto izađe u javnost", kazala je Goodman.

"Ja sam mu stalno govorila da naša kći ne može biti tajna, ona je osoba", zaključila je.

Pročitajte više