Slavni par bez ijednog skandala proslavio 35. godišnjicu braka

GLUMAC Tom Hanks (66) i njegova supruga Rita Wilson (66) proslavili su 35. godišnjicu braka, a na društvenim mrežama su podijelili fotografiju na kojoj se vidi kako nasmijani poziraju pokraj torte. "35 godina braka. Ljubav je sve", napisala je glumica u opisu objave na Instagramu.

"Čestitke", "Rita, prekrasni ste", "Tako ste slatki", "Način na koji te Tom gleda", "Nađite nekoga da vas gleda kao što Tom gleda Ritu", "Sretni smo zbog vas dvoje", samo su neki od komentara njihovih pratitelja ispod objave koja je prikupila više od 136 tisuća lajkova.

Inače, par se upoznao tijekom snimanja ABC-jevog sitcoma Bosom Buddies 1981. godine. Najprije su bili prijatelji, a tek kasnije njihov je odnos postao ljubavni. "Sudbonosno da" izrekli su 1988. godine, a u braku su dobili i 32-godišnjeg sina Chestera i 26-godišnjeg Trumana Theodorea. 

"Uspjeh naše veze leži u apsolutnoj kompatibilnosti karaktera, međusobnom poštovanju, zrelosti i sličnom smislu za humor. Često se smijemo zajedno, u tome je tajna. Rita je moja životna partnerica i moja ljubav, ne pamtim kad smo se zapravo posvađali", izjavio je Tom Hanks u razgovoru s Oprom Winfrey.

Pročitajte više