Slavni pjevač boluje od depresije već 30 godina: Svi su znali - nije ih bilo briga

Foto: Netflix

Robbie Williams progovorio je o svojoj povijesti mentalnih bolesti u novom dokumentarcu koji opisuje njegov život.

U seriji jednostavno nazvanoj Robbie Williams pjevač komentira snimke ranih 1990-ih do 2010-ih, koje prikazuju njegov uspon do slave i brojne prepreke s kojima se suočavao tijekom borbe s depresijom i ovisnošću.

''Unosio sam sve što mi je došlo pod ruku - ecstasy, kokain, piće. Večer prije odlaska na probe doslovno bih popio po bocu votke, događalo se to svaku večer'', rekao je.

Govoreći o svojoj ovisnosti o drogama, Robbie je dodao: ''Mislim da nema šanse da osjetite išta osim mamurluka, a zatim ste opet u procesu stvaranja budućeg mamurluka.''

''Svi su znali da sam u nevolji, ali nije ih bilo briga, došao sam na točku s koje nema povratka. Život mi je toliko izmaknuo kontroli da je moj menadžer shvatio da me moraju odvesti na odvikavanje.''

"Mrzio sam sebe"

''Bio sam pijan i depresivan'', rekao je.

Williamsu je depresija dijagnosticirana još u 20-ima.

''Morao sam izaći na pozornicu pred tisuće ljudi glumeći da sam sretan, a u sebi sam izgarao. To je bilo tako neugodno iskustvo'', priznao je.

Robbie, koji je sada trijezan već 20 godina, otkrio je da je konačno naučio prihvatiti sebe nakon svih muka u prošlosti.

"Mrzio sam sebe, mislio sam da ne znam pjevati i da izgledam kao govno. Ako je netko mislio da se prešetavam s napuhanim osjećajem vlastite važnosti, zapravo je bilo suprotno", izjavio je ranije.

Pročitajte više