Slavni pjevač ostavio zaručnicu tjedan dana nakon što im je rodila sina: "Izdala me"

Foto: Instagram

PJEVAČ Aaron Carter krajem studenog postao je otac, a samo tjedan dana nakon rođenja sina prekinuo je vezu sa svojom zaručnicom Melanie Martin. Aaron je bio presretan kada mu se rodio sin i objavio je fotografiju s njim iz bolnice.

"Ponosan sam na tebe, dušo, uspjela si. Volim te svim svojim srcem", napisao je tada supruzi. No, nakon toga uslijedila je obiteljska drama. 

Naime, Aaron je otkrio da je njegova zaručnica potajno komunicirala s njegovom sestrom blizankom Angel Carter, s kojom pjevač nije razgovarao već tri godine. Aaron je rekao da se nikad u životu nije osjećao više izdanim nego sada.

"Lagali su mi. Moja sestra je bila u kontaktu s mojom bivšom zaručnicom. Moja sestra Angel je sve uništila. Hvala ti, Angel, što si uništila moju obitelj. Bog te blagoslovio", rekao je Aaron. 

"Melanie mi je lagala cijelo vrijeme dok je bila u kontaktu s mojom sestrom blizankom i članovima obitelji koji su me pokušali strpati u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno", pojasnio je. 

Aaron je navodno već ranije rekao Melanie da ne može razgovarati s članovima njegove obitelji koji ga, kaže, pokušavaju prikazati psihički nestabilnim. 

"Ono što je učinila je neoprostivo. Znala je moje granice. Ne mogu vjerovati da me ovako izdala. Dao sam joj cijeli svijet", rekao je Aaron za Melanie. 

Aaron i Melanie počeli su se viđati 2020. godine, a potom je uslijedila kratka pauza nakon prijave o obiteljskom nasilju, no pomirili su se. U ožujku ove godine su saznali da čekaju bebu.

Pročitajte više