Slavni se opraštaju od legendarne Betty White: "Nitko joj nije bio sličan"

Foto: Press

JUČER je preminula legendarna komičarka i glumica Betty White. Zvijezda Zlatnih djevojaka 17. siječnja trebala je napuniti sto godina, a za taj je događaj planirano i objavljivanje filma o njezinom životu. Vijest o njezinoj smrti rastužila je brojne zvijezde koji su se od nje odlučili oprostiti preko društvenih mreža. 

Jedan od glumaca koji se trebao pojaviti u njezinom filmu bio je Ryan Reynolds. Posvetio joj je objavu na Instagramu nakon što je saznao da je preminula u 99. godini. 

"Svijet sada izgleda malo drugačije. Odlično je prkosila očekivanjima. Uspjela je jako ostarjeti, a, nekako, nedovoljno. Nedostajat ćeš nam, Betty", napisao je Ryan.

Na svom je Instagramu fotografiju s glumicom podijelio i Jason Momoa te joj posvetio dirljivu poruku. 

"Volim te, Betty, i zahvalan sam na tebi. Počivaj u miru. Aloha, J", stoji u opisu fotografije. 

I bivša prva dama Michelle Obama posvetila je objavu preminuloj glumici. 

"Betty White je rušila barijere, prkosila očekivanjima, služila svojoj zemlji i sve nas nasmijavala. Bila je ljubiteljica životinja i aktivistica, a Bo je volio provoditi vrijeme s njom. Nitko joj nije bio sličan, a Barack i ja pridružujemo se mnogima kojima će nedostajati radost koju je donijela svijetu. Znam da se naš Bo raduje što će je vidjeti na nebu", napisala je Michelle.  

Porukama se pridružila i glumica Catherine Zeta-Jones.

Počivaj u miru, naša Zlatna Kraljice! Generacije su te voljele i obožavale", napisala je. 

Zvijezda Seksa i grada Sarah Jessica Parker posvetila je poruku Betty te je podijelila njezinu sliku iz mladih dana.

"Betty White. Sue Ann Nivens. I sve ostalo. Plus radost. Blago. Počivaj u miru", napisala je.

Od glumice se na Twitteru oprostio i američki predsjednik Joe Biden. 

"Betty White izmamila je osmijeh na lica generacijama Amerikanaca. Ona je kulturna ikona koja će jako nedostajati. Jill i ja ove novogodišnje noći mislimo na njezinu obitelj i sve one koji su je voljeli", napisao je u objavi. 

Oskarovka Viola Davis na Twitteru se oprostila od Betty. 

"Počivaj u miru, Betty White! Mislila sam da ćeš živjeti vječno. Probušila si ogromnu rupu u svijetu, koja će inspirirati generacije. Počivaj u slavnom miru. Zaslužila si svoja krila", napisala je Viola. 

I glumac Mark Ruffalo posvetio je objavu ovoj glumačkoj legendi. 

"Kao da 2021. nije bila dovoljno loša. Počivaj u miru, Kraljice Betty", napisao je. 

Od glumice se, uz izdvojene ljude, oprostilo mnogo slavnih, a neki od njih su još Ellen DeGeneres, Kathy Griffin, Diane Kruger, Kerry Washington, Robert Redford, Mia Farrow i mnogi drugi.

Pročitajte više