Slavni talijanski nogometaš potvrdio da se razvodi od supruge nakon 17 godina braka

Foto: Instagram

POČETKOM godine počela su šuškanja da se raspada brak slavnog talijanskog nogometaša Francesca Tottija i televizijske voditeljice Ilary Blasi. Početkom veljače se pisalo da je Francesco iselio iz njihovog zajedničkog doma te da se razvode nakon 17 godina braka.

Sada je napokon stigla potvrda o tim nagađanjima.

"Nakon 20 zajedničkih godina i troje predivne djece moj brak s Francescom je gotov. Proces rastave će ostati naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji", rekla je Ilary za portal Ansa. 

"Pokušao sam nadići krizu u našem braku, ali sad razumijem da je odluka da se razdvojimo, usprkos tome što je bolna, bila neizbježna. Sve što sam rekao i učinio prošlih mjeseci bilo je s namjerom da zaštitim našu djecu, koja će uvijek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Ostat ću blizak s Ilary kako bismo zajedno odgajali naše troje predivne djece i uvijek ću poštovati svoju suprugu. Vjerujem da će se poštovati naša privatnost, osobito spokoj naše djece", dodao je Totti.

Talijanski mediji su se raspisali i o tome kako je Totti prevario Ilary s Noemi Bocchi, s kojom je viđen na večeri u jednom restoranu u Torinu.

Totti i Ilary su se upoznali i započeli vezu 2002. godine, a vjenčali su se u lipnju 2005. Zajedno imaju troje djece - sina Cristiana te kćeri Chanel i Isabel. 

Pročitajte više