Slavni trener (72) rodom iz Hrvatske u vezi je s gotovo 50 godina mlađom navijačicom

Foto: Profimedia/Instagram/Ured predsjednika RH

Bill Belichick (72) trener je američkog nogometa koji rado ističe svoje hrvatsko porijeklo, a često je nosio hrvatska obilježja na NFL utakmicama. Kako javljaju strani mediji, trofejni trener sreću je pronašao s 48 godina mlađom bivšom navijačicom Jordon Hudson.

Slavnog trenera nedavno je predsjednik Zoran Milanović odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, a 24-godišnja ljepotica se nije odvajala od njega. Izvori bliski paru tvrde kako su njih dvoje jako bliski već neko vrijeme, a službeni su par postali nedugo nakon što je glavni trener New England Patriotsa prekinuo svoju dugogodišnju vezu s Lindom Holliday.

"Upoznali su se na letu iz Bostona za Floridu 2021. godine. Zbližili su se radeći na projektu na kojem je kao studentica radila. Razmijenili su kontakte nakon slijetanja i ostali su prijatelji mjesecima, razgovarali su o njenim projektima i poslu navijačice. Nakon što se Belichick razdvojio od Linde, postali su više od prijatelja", rekla je njezina prijateljica za TMZ.

Par je nedavno odlučio postati javan

Navodno su prohodali 2022. godine, a u početku su vezu držali u tajnosti i zajedno se pojavljivali samo tu i tamo. Nadodaje kako je Hudson u tajnosti podupirala trenera tijekom utakmica na Gillette Stadionu 2022. i 2023. godine.

Par je nedavno odlučio postati javan, a Belichick je u ožujku primijećen kako navija za Hudson na natjecanju navijačica. Također je viđen s njom na radnom putu u Hrvatskoj, a ovaj je tjedan prisustvovala i ceremoniji uvođenja Toma Bradyja u Kuću slavnih Patriotsa.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.