Bradleyja Coopera fanovi ismijavaju zbog imidža: "Zna li da izgleda kao kreten?"

Foto: Profimedia

Holivudski glumac Bradley Cooper snimljen je u New Yorku za vrijeme šetnje s kćeri, a njegov imidž privukao je pažnju obožavatelja.

Naime, glumac na fotkama nema pažljivo stiliziranu frizuru na koju su navikle obožavateljice diljem svijeta, a drukčije je uredio i bradu, zbog čega ga mnogi ismijavaju na društvenoj mreži X. Bradleyjeva frizura izgleda zapušteno, a na fotkama se čini kao da mu jedan dio brade nedostaje pa je tako njegov novi imidž mnogima bio razlog za ismijavanje.

"Imamo pitanja", "Neobična brada", "Koji vrag?", "Je li mu itko rekao da izgleda kao kreten?", bili su samo neki od komentara na X-u na Cooperovu neobičnu bradu.

Inače, glumac je prije nekoliko mjeseci potvrdio da je u vezi s manekenkom Gigi Hadid, kada su snimljeni u šetnji Londonom držeći se za ruke. Glasine o njihovoj vezi pojavile su se u listopadu prošle godine nakon što su nekoliko puta viđeni skupa. Par je dugo pokušao kriti svoju vezu te su se u jednom periodu u tajnosti nalazili u kući na Rhode Islandu, koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Taylor Swift.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.