Slavnoj manekenki (70) dijagnosticiran je rak kože: "Srećom pa su ga otkrili rano"

Foto: Instagram

Christie Brinkley dijagnosticiran je rak kože.

70-godišnja manekenka vijest je podijelila na Instagramu. Napisala je da je bila na operaciji nakon što su joj liječnici otkrili bazocelularni karcinom. "Srećom pa su ga otkrili rano. I imala sam vrhunske liječnike koji su to odmah riješili", napisala je 70-godišnja manekenka.

"Kad sam išla na pregled, liječnik je pogledao svaku moju pjegicu na licu. Nisam htjela ništa govoriti, ali sam ga na kraju ipak pitala može li pogledati malu točkicu koju sam osjetila dok sam nanosila puder. Pogledao je i odmah je znao da trebam ići na biopsiju", dodala je i objavila nekoliko fotografija iz bolnice nastalih nakon zahvata.

Podsjetimo, Christie se proslavila 70-ih i 80-ih godina i pojavila se na naslovnicama brojnih modnih časopisa. Nosila je revije poznatih dizajnera te je proglašena jednom od najljepših žena svijeta, a nedavno je progovorila o svom izgledu i godinama. 

"Želim prihvatiti određene bore. To je način na koji se približavam starenju. Mislim da su sedamdesete vrlo slične pedesetima jer je to vrijeme kada gledate i unatrag i unaprijed. Kao i kod navršenih 50 godina, marš do 70. imao je određenu težinu", ispričala je. 

Pročitajte više