Slavonca razbjesnio žiri, nakon što je ispao, na pozornicu stigla njegova mama

Screenshot: Nova TV

NA SUPERTALENTU se u drugoj epizodi pojavio Goran Vuković, glumac amater iz Babine Grede, kojemu na kraju nastupa nisu baš sjeli komentari žirija.

Goran je žiriju predstavio dva monologa bećarca, međutim Martina mu je brzo dala "X" jer je smatrala da je "prevulgaran". Zatim su mu "X" dali i Maja i Janko, a samo je Davor odlučio Slavoncu dopustiti da izvede svoj nastup do kraja.

"Simpatično je bilo, međutim mislim da ovo i nije format za Supertalent, da je ovo bio vaš tekst, onda bismo imali nekakvo autorsko djelo. Međutim, vi ste samo recitirali tuđi tekst, koji je čak malo postao i..." rekla mu je Maja pomalo nelagodnog izraza lica.

"Smiješno je krenulo, ja sam se čak veselio, čak sam vas u jednom trenutku pomislio zamoliti i da čujemo onu (priču) od pola sata. Onda je malo otišlo... Onako, nije smiješno više. Da se samo govori nešto vulgarno da bi time bilo smiješno, pa mi onda postane malo gadljivo. Isključivo glumite samo tu rimu, ne samu radnju i kao da pjevate", dodao je Janko, a Goranu se njegov komentar posebno nije svidio, pa se krenuo opravdavati.

"Niste profesionalnom glumcu dali da završi svoje argumentirane opaske na vaš nastup, zbog toga, da imam još jedan 'X', dala bih vam i taj", odrješita je bila Martina.

Goran nije skrivao svoje nezadovoljstvo u backstageu. "Sad glume finoću, a kad su iza pozornice... Ma neću ni komentirati", rekao je ljutito.

S njim je u pratnji bila i njegova majka, koja nije bila zadovoljna komentarima, pa je na kraju nastupa i ona izašla na pozornicu i počela pjevati u inat žiriju.

Pročitajte više