Slavonski vatrogasci doživjeli neugodno iskustvo u pizzeriji u Trogiru: "Dno turizma"

Ilustracija: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

TROJICA vatrogasaca iz Slavonije došla su u Dalmaciju kako bi pomogla kolegama boriti se s požarima na području Mosora i nedaleko od Peruće, a kada su konačno uzeli dan odmora, s namjerom da se malo opuste i uživaju na moru, doživjeli su neugodno iskustvo u jednoj pizzeriji u Trogiru.

Čitavu situaciju opisao je vatrogasac iz Osijeka, koji je pizzeriji ostavio negativnu recenziju na internetu.

"Vatrogasac sam u Osijeku trenutno u ispomoći kolegama na Jadranu. Nakon nekoliko napornih dana na požarištima nas trojica došli smo u Trogir nešto pojesti. U pizzeriji nije gužva, nekoliko stolova prazno. Naručujemo dvije skuplje pizze (72 kn). Kolege su već ranije u istom restoranu pojeli kebab pa će podijeliti jednu pizzu. Piti nećemo jer smo na dužnosti", započeo je.

"Konobar naplaćuje prije nego smo usluženi i obavještava nas da ne možemo zauzimati stol ako ništa ne pijemo i da pizzu možemo dobiti samo za ponijeti. Onako gladni pristajemo i ostajemo čekati svoje pizze."

"Nakon minutu, iako je u lokalu još 4-5 praznih stolova, konobar nas obavještava da ne možemo sjediti i čekati, nego da se premjestimo u neki ćošak gdje je šank i tamo čekamo. Tu nam je pukao film, tražimo novce nazad i poniženi odlazimo uz glasno negodovanje. Dno dna, sramota za hrvatski turizam", napisao je.

Vatrogasca smo kontaktirali da nam detaljnije opiše što se dogodilo te ćemo njegov odgovor objaviti čim ga dobijemo.

Pročitajte više